Facebook Twitter LinkedIn Tumblr Instagram


Kats Blog - A Creative Life


Middels mijn Blog neem ik je even mee in mijn creatieve wereld.
Zo hoop ik je vooral te kunnen inspireren, te raken en je interesse te wekken met mijn verhaal en mijn exclusieve unieke Fine PhotoArt - Fotokunst.
Heb jij iets ingrijpends meegemaakt en wil jij graag dat ik dat voor je uitbeeld in een uniek kunstwerk speciaaal voor jou, net als ik deed met facing it maar dan van jouw eigen herinneringen en fotobeelden? laat het me weten, ik zou graag iets unieks voor jou creeeren, iets dat jou dat moois teruggeeft uit die herinnering.

Heeft u interesse?
Bel mij op +31(6)18777788 of stuur een mail: Katsphotoart@outlook.com en ik neem geheel vrijblijvend zo spoedig mogelijk contact met je op.

KATSPHOTOART A CREATIVE LIFE Blog 2 - 'FACING IT'


De mededeling scheiden: Het kan voelen en lijken dat je wereld even instort - Het dondert aan alle kanten. Je kunt met de pakken neer gaan zitten, maar ik trok met mijn digitale camera eropuit. Het was mei, ik reed naar de tulpen velden verderop, die op dat moment in bloei stonden. Ik maakte een aantal foto’s en voelde hoe goed dat deed, ik maakte er meer en tegelijk besloot ik dat ik moest zorgen dat ik al mijn schrik, boosheid, verdriet en ongeloof niet aan mijn zoontje zou gaan doorgeven. Gedachten als: hoe hij dit mijn zoontje en mij kon aandoen, hoe hij het ons beide kon aandoen en dan ook nog op moederdag. Ik voelde toch, dat dit niet alles kapot mocht maken. Omwille van wat er ooit was, omwille van ons zoontje en omwille van de toekomst. Ik kroop ‘s avonds toen mijn zoontje sliep en alles rustig was in huis, achter mijn pc. Uit de foto's van deze tulpenvelden wilde ik een kunstwerk gaan creëren en zo gebeurde dat. Ik creëerde mijn Kats Original: “Facing it”. Een kunstwerk met een boodschap. Scheiden is niet wat je bedenkt als je gaat trouwen, noch als je samen besluit een kindje samen te willen krijgen. Nee scheiden is vreselijk en alles wat je niet wilde, tenminste zo voelde dat op dat moment.

Vreselijk is dat het een pijnlijke breuk is. Maar ik besefte me ondanks alles al op dat moment, dat je het niet allemaal kapot hoeft te maken. En daarbij dat scheiden ook ergens zeker niet voor niets is ookal is het het laatste wat je bedenkt als je gaat trouwen. Ooit was het mooi en goed en daar ontstond ook nog een geweldige zoon uit. Wilde ik mijzelf niet verliezen in het ongeloof en de pijn, het verdrieten de boosheid dan moest ik dit doen. Voor mijzelf voor mijn zoontje voor mijn nu dus ex man en eigenlijk zou het mijn boodschap zijn ooit aan een ieder die deze situatie ook doormaakt of misschien ooit doormaakt. Maar dat besef ik nu pas.

Het was zeker geen makkelijke periode. Toch besef ik nu dat het tegelijk op Moederdag ook een groot Kado was. Want de laatste jaren van ons huwelijk waren niet fijn geweest. Op deze Moederdag ontstond ergens dus ook ruimte voor mooie nieuwe dingen. Zo werd Katsphotoart geboren Katsphotoart en een nieuw leven met kansen en mogelijkheden. Echt te zijn wie ik ben en daardoor ook een nog fijner mens en fijnere moeder. Ik leerde dat je iets kunt creëren uit elke situatie uit ieder moment.

Zo leeft de herinnering nu nog voort dat het mooi was en hebben we allemaal een nieuw leven gecreëerd, waarin we zijn wie we ook echt zijn. Dat geldt in ieder geval voor mijzelf en mijn zoontje. Voor ons zoontje probeerden we er ook boven te staan in de emoties, in het verdriet en de boosheid dat er allemaal wel ook zeker was en ook soms helaas in alle hevigheid. Dat mocht niet alles kapot maken en mocht voor zover dat kon zo min mogelijk en vooral liefst helemaal niet onze zoon schaden. Alles is evengoed nog heel moeilijk geweest voor hem.

Ondanks dat we daar zo ons best voor deden hem vooral te beschermen, ze hebben voelsprieten, hoe klein ook ze maken het toch mee. Helaas liepen soms emoties te hoog op en daarbij vond hij het vreselijk moeilijk twee huizen, zijn vader veel minder zien etc. etc., gewoon alles wat een scheiding teweeg brengt is niet wat je je kind wenst.

Met mijn Kats Original 'Facing it' wilde ik eigenlijk vooral toentertijd mijzelf troosten ook denk ik en zorgen dat het negatieve van de scheiding niet de boventoon zou gaan voeren. Het is ook een boodschap voor mijn/ons zoontje. Dat je nooit mag vergeten wat er ooit ook was. Dat je door moet gaan maar ook mag koesteren. Ik hoop dat het mensen die deze situatie ook meemaken kracht en inzicht kunnen putten uit mijn Kats Original 'Facing it'

Wat ziet u nu eigenlijk, als u naar mijn Kats Original ‘Facing it ‘ kijkt?

Dat laat ik eigenlijk het liefst bij u. Want kunst is wat het met u doet, wat het bij uzelf oproept of juist niet want dat kan ook. U mag erin zien wat u wilt, alles dat het voor u doet oproept wel of niet is goed. Toch in dit geval, nu u weet hoe dit tot stand kwam denk ik dat het wat toevoegt als ik het u toch vertel. Dit kunstwerk, ontstaan uit een foto van een tulpenveld.

Een hart gevuld met deze kleurige tulpen, gemaakt op een dag met donderslag en verdriet. Tegelijk een gebroken hart, maar de breuk is niet geheel door. Dat staat voor de herinnering en de verbinding die we voor altijd zullen houden door ons zoontje. Ja en dan ook twee gezichten die elkaar blijven aankijken omdat het ooit mooi was en omdat we allen verder moesten en zijn gegaan.

Ik hoop dat het mensen zal helpen, zal steunen en kracht kan geven of dat je er simpelweg van geniet omdat het ook een heel kleurrijk en sprekend kunstwerk is.
En ja misschien zien sommige mensen er nog meer in en ja dat kan kloppen, sommige mensen vertelden me dat ze er ook een baarmoeder in zien. Ik beken, dat klopt en dat staat voor de prille zwangerschappen, nog van voor mijn zoontje geboren werd en welke helaas te vroeg eindigden en die we daarom ook koesteren als een mooie herinnering.

Life, Like these tulips, So beautiful, And so complex…. Facing it

Gaat u zelf scheiden of bent u al in scheiding, dan hoop ik dat u iets heeft aan mijn verhaal en mijn blog of dat u iets kunt putten uit mijn Kats Original 'Facing it'

Mocht u hierbij toch meer hulp nodig hebben omdat u er niet uitkomt en het zo graag wel echt juist wilt doen, kijkt u dan eens op de volgende Facebook pagina: Gezagdelers Van Aline van de Haar, zij kan u zeer goed advies geven en op weg helpen.Bent u geraakt door mijn verhaal of mijn kunst?


Wekt mijn fotoKunst uw interesse?
-Is het net even anders dan u gewend bent?
-Wilt u wel eens weten wie ik ben en wat ik allemaal verder nog doe en creër?
-Wilt u weten wat ik voor u zou kunnen creëren?


Misschien kan ik middels mijn kunst iets voor uzelf of iets voor uw bedrijf betekenen.

Ik hoor het graag van u!
Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dan bespreken we eventueel alle mogelijkheden en leid ik u met enthousiasme en passie rond langs mijn kunst.

Let's Create!!KATSPHOTOART A CREATIVE LIFE Blog 1

Opgeven is geen optie! - Doorzetten wel!


Ben jij ooit zelf erg ziek geweest, ben je nog ziek?, Ken je mensen die erg ziek waren? Of die misschien nog ziek of chronisch ziek zijn?
Voelt het of iedereen iets van jou wil en jij wilt er eigenlijk ook voor iedereen zijn?
Vergeet jij jezelf en heb je geen idee, hoe je dat vol gaat houden?
Voel je je finaal opgebrand en uitgeput?
Of put jouw lichamelijke ziekte je steeds meer, ook geestelijk uit?
Je gaat maar door, want je wilt niet dat de mensen je zielig of zwak vinden.
Ben je verhuist en zit je nu al tijden tegen kale muren aan te kijken, heimwee naar je oude plek?
Zit je te vergaderen in een direktiekamer die nietszeggend is, die niets verteld over je bedrijfsfilosofie of over waar jouw bedrijf nu eigenlijk voor staat?
Hebben de mensen geen idee wat de bedrijfsfilosofie van je bedrijf is?
Zou je willen dat dat anders was, maar je weet niet hoe je dat kunt aanpakken?
Ben je verhuist, maar Heb je nog geen idee wat je in je nieuwe thuis aan de muur zou willen?
Heb je heimwee?
Heb je iemand verloren, door scheiding, ziekte of overlijden en wil je iets tastbaars, iets koesteren maar je hebt geen idee wat?

Herkenbaar?


Voor mij wel


Daarom zocht ik na mijn scheiding en een flink slopende ziekte een weg naar meer balans. Naar meer rust. Zo leerde ik te luisteren naar mijn innervoice.
Leerde ik tegelijkertijd mijn sterke kanten ontdekken en ook deels terug te vinden die er eigenlijk altijd al waren.
Zo ontstond er ruimte voor het creëren van mooie kunst en het creëren van nieuwe mogelijkheden.
Op een manier die met mijn ziekte en beperkingen op dat moment binnen mijn mogelijkheden lag.


Zo vond en vind ik mijn weg met heel veel vallen en heel veel weer opstaan en doorgaan.
Zo creër ik gaandeweg "Mijn werkbare Wereld", in de kunst: Katsphotoart.Reaching Out:


Een wereld waarin ik mij laat leiden door alles wat ik meemaak en dit alles gebruik ik in mijn kunst, steeds rekening houdende met mijn energie en mijn balans en de wensen van de klant. Hierdoor kan ik tegenwoordig de mooiste dingen maken voor de mooiste mensen en sta ik weer volledig met passie en met gedoseerde energie in het leven.

Zo kan ook mijn batterij tussendoor dus opladen als mijn ziekte of wat dan ook me weer even genadeloos onderuit probeert te halen. Denk jij nu, hier raak je mij mee, dit inspireert je misschien? Wil je graag meer van "mij" en "mijn" verhaal in de kunst weten?

Hoe crëer ik nu een ideale wereld ondanks ziekte en tegenslagen en ondanks zoveel tegen?
Neem dan eens een kijkje in mijn creatieve Wereld, laat je ook inspireren en doe er jouw eigen voordeel mee.
Ook jij kunt dit, als je rust en ruimte creëert om je eigen mogelijkheden te ontdekken en een kans te geven. Alles binnen je eigen beperkingen welke dat ook mogen zijn.

Mijn wens is middels mijn kunst, mijn passie, mijn doorzettingsvermogen en mijn kennis over hoe moeilijk het kan zijn, tegelijk te laten zien dat tegelijk alles nog mogelijk is. Ik wil inspireren mensen helpen aan mooie kunst. Unieke Kunst waar ze jarenlang plezier van gaan hebben, of dat nu is doordat ze mijn kunst mooi vinden en kopen of enkel doordat ze geinspireerd raken en zo hun eigen weg ook gaan vinden.

Dus: Ik zou het geweldig vinden als ik jou ook kan inspireren. Voor mijzelf geldt: Ik ontdekte dat mijn passie voor fotografie en schilderen weleens voor mij de manier zou kunnen zijn mijn leven zo op poten te zetten, dat uiteindelijk ook voor mij weer the sky is the limit zou worden. Ik ben daar ook geweest en ver en diep, maar er zijn wegen, om ondanks ziekte, tegenslag, beperkingen, opgebrand zijn, toch je weg te vinden en vanuit jouw ware ik, je passies te volgen en te gebruiken zodat je de weg of manier ontdekt die voor jou werkt en je happy maakt.

Met ziekte, beperkingen, verdriet is er altijd een weg vooruit, als je je gevoel weet te volgen, trouw durft te blijven aan jezelf, je je passie ontdekt en als je leert je grenzen te bewaken, je je leert je beperkingen te aanvaarden in plaats van ertegen te willen blijven vechten, in plaats van te omarmen wat je allemaal nog wel kan, je rust creërt om te kunnen herstellen, je leert je te ontspannen, zodat je je batterij weer op tijd op kunt laden.

Met passievolle groet, KatBen je geraakt door mijn verhaal of mijn kunst?


Wek ik je interesse?
-Is het net even anders dan je gewend bent?
-Wil je wel eens weten wie ik ben en wat ik allemaal verder nog doe en creër?
-Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen creëren?


Misschien kan ik middels mijn kunst iets voor jouzelf of iets voor jouw bedrijf betekenen.

Ik hoor het graag van je!
Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgeprek, dan bespreken we eventueel alle mogelijkheden en leid ik u met enthousiasme en passie rond langs mijn kunst.

Let's Create!!